Första april 2020. En ny onsdag mitt i Corona tiden. Ny restriktioner från landsstyret. Vi rekommenderas att enbart besöka butiker och affären när det är nödvändigt. Vi ska avstå festligheter och andra sociala engagemang. Punkterna borde sen tidigare vara självklara ihop med de som kommit innan. Hur kan man ens tänka sammankomster och festligheter i nutid undrar jag???? Jag håller social distans. Självklart. Jag hjälper äldre och riskgrupper med handling. Ändå finns det människor som hoppar dessa punkter ihop med att hålla avstånd. Jag frågar varför vissa människor vill vara ett led till att någon människa är ett steg närmare döden. Har de missat att det lilafärgad kan vara de själva? Och jag vet att det inte vara är kul att gå på varandra hemmavid. Jag är ensam mamma med två tonåringar. Två tonåringar som gärna vill vara motsatt mitt tänk . Och yes det tar energi! VAR OCH EN MÅSTE TA SITT ANSVAR! Jag som mamma gör klokast i att fortsätta med att påminna om de viktiga punkterna som bör efterföljas även av dem. Detta tilltrotts att egovindar fyllda med nonchalans för mina ungars ursprung, gärna vill få dem i samma riktning. De människor som trots allt mitt i detta allt planerar för festligheter för sitt ego kommer även mina ungar tids nog få upp ögonen för. För mina ungar är inte av den naturen att varken otrohet eller elakheter är ok. Mina ungar är av naturen sköra själar som fallet för nyhetens behag som påtvingat sig själv på dem.! Tids nog vaknar mina ungar upp också! Take Care! Kram A