Fredagsmorgon i början av april. Igår blåste det småspik. Glad att jag ändå tar mig för att promenera. Det ger sin påfyllning att stega i rask takt. Och också att samtala. Dygnet runt med tonåringars ”ego” är också en annorlunda tillvaro.. Promenerade med mamma igår också. Med avstånd! Under de senaste veckorna när Corona har spridit sig som en löpeld har också naturen slagit ut och fortsätter med det. Så vackert med vårblomster på marken! Att våren slår ut i blom ger en liten gnutta hopp. Och vi behöver hopp i det här. ALLA! Promenerande rensar också lite i tankarna. Jag är också rädd i detta som är. Jag brottas med olika rädslor. Smittan och dödsfallet som den skördar Ekonomiska krisen som kommer efteråt . Jag är ju själv småföretagare.. Kom igen nu våren kan du slå till med riktigt varmt och frodande som slår död på virus och smitta, gärna nu och med en gång?? Please! Take Care! Kram A.