Kungens födelsedag och vårens välkomnande. Firande bägge två på samma dag. Den dagen är idag. Valborgsmässoafton! Och firandet har varit stort och detsamma år efter år. Stora samlingar runt brasor där hurrar rop har utbringats för både kung och vår . I år tänker vi nytt! De stora samlingarnas epok tillhör historien. I alla fall i dagsläget. Om och när de kommer tillbaks är okänt och får tas tillvara om och när det isåfall är dags! Vi lever i nuet- eller hur? Nu är nu och varken historia eller framtid. Det är nu vi kan skapa det bästa i det som är. Tillsammans kan vi också göra skillnad till det som komma ska. Vi kan sätta nytt som efterlever som blir självklart. Valborgsmässoafton idag! Och det utan majbrasor och folksamlingar. För visst är vi väl tillsammans ett klokt folk som följer vad vi ska?! Självklart låter vi bli att leta kryphål! Nytänkande innebär att stoppa in nytt i ord som firande. Det gäller både firande av Valborg Kung och annat. Det som varit är historia Nutid kräver sitt nya! Förmodar att en digital hälsning från Kungen kommer från kungahuset. Nutid när firande på borggården nu är historia. En promenad efter avslutat jobb och sedan lite mat . Soffhäng och tv-underhållning . Tja, i nuet ypperligt bra val för Valborgsmässofirande. Coola val är att följa folkhälsomyndighet och minska sociala kontakter. Och gör vi i vuxenvärlden det vi ska kommer också våra ungar att följa. Det är så ett gott ledarskap ter sig. Vi visar och vi följer! Coolt val är hemmets trivsel. Take Care! Kram A.