(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex)

God morgon vänner!

Lördag idag. Första lördagen i maj. Omständigheternas tid fortsätter.
Tankarna är som en berg och dal bana. I allafall hos mig. Känner trygghet i kunskapens män som träder fram på tv:n en gång om dagen, med fakta att ta till mig. Kvällstidningarnas löp söker jag avstå. Jobb utanför hemmet hela arbetsveckan känns också av när helgen kommer. Trots allt ger ändå maj och ljuset god energi. Lite värme på det vore skönt!

Funkar bra att hålla tankarna i schack genom fokus på annat. Garderobsröj är i full gång. Svårt som alltid att göra av med ting. Kanske åker allt in igen med ny ordning bara...

Hur som är jag riktigt nöjd över mitt fokus på 10000 steg per dag. Faktiskt har den fått en liten finslipning i målbilden. Milen finns nu i målbilden! En mils stegande per dag och det är min målbild! Så väl värd att prioriteras!
Vad händer kan man ju undra?? ha ha

Ni vet det finns alltid kläder efter väder! Utomhus funkar allt som alltid!

Det bästa innehållet av tiden ansvarar vi själva över att stoppa in i vår tid. Så trots trötthet av arbetsvecka och regnande blev det milen genom två x 5 km igår! Om jag är nöjd?? Yes supernöjd!!

 Också så nöjd över min gamla regnrock som fortfarande håller tätt! Alltså Lindex - bäst år ut och år in! Varenda plag jag har därifrån är värd sin investering!

Morgonen denna lördag är ännu tidig. Hela dagen ligger framför. Den känslan gillar jag! Blickar ut över en grå himmel. Regnet hänger i luften. Men vad gör väl det. Min regnrock funkar idag i också! Vill du ha mer koll på Lindex sortiment,deras webbshop etc, så kolla in HÄR
Take Care!

Kram A.