Skön känsla av vårljuset har kommit. Saknar dock den riktiga värmen fortfarande. Dock gör ljuset att dagarna känns längre. Hinner liksom så mycket mer. I nuet jobbar jag dagspass utanför hemmet. Tvärtom emot tidigare under denna Coronatid som råder. Det ger mig en bra känsla av flexibelt arbete och att frilansa. Olika världar som kräver olika av mitt yrkesvana jag. Sen är det märkligt att vara ute på arbetsplatser i den tid som råder gentemot att arbeta hemifrån. Tror att vi alla, ung som gammal behöver påminna oss själva och omgivningen vilka punkter som vi ska följa från Folkhälsomyndigheten. Så lätt att tappa punkterna när solen skiner bla Jag tänker att ALLA gör oss alla en stor tjänst för godare framtid genom att LÅTA BLI att DRA IHOP ELLER BJUDA IN TILL SAMMANKOMSTER! DET ÄR ATT GÅ MOTSOLS OCH SÄTTA ANDRA I KLISTRET ATT UTSÄTTAS TILLATT INTE KLARA AV MODET ATT STÅ EMOT OCH SÄGA NEJ! Håll avstånd , Corona avstånd på 1-2 meter gäller ute som inne oavsett ålder! 70+ ska avstå att handla i affärer Avstå att hälsa på 70+ och andra riskgrupper! Stanna hemma om du är sjuk Tvätta händerna ofta väl och varmt. Please vi kan väl tillsammans följa detta nu! För allas vår framtids skull!!! Middagar sammankomster är väl ändå roligare att se fram emot att vi alla överlever ?? Take Care! Kram A.