God förmiddag vänner! Coronatiden fortsätter och så också tänkandet och våra val... Tiden som är kan vara en god tid att ta tillvara och tänka till på vad som är viktigt på riktigt Valen vi gör är de de rätta för oss själva? För vår närmsta omgivning? I ett högre syfte? Det är ju den som är otrogen som gör valet, aldrig den som blir bedragen! Hur kommer det då dig att såååå många kvinnor går med skammen över att ha blivit bedragna?? Så många män som gör om samma resa fast med olika kvinnor år ut och år in står nya kvinnor på tur att bära vidare skammen.. och ändå är det den ynka mannen som ska bära skulden. Tips! Bli aldrig den sortens kvinna som binder dig fast vid en man på det sättet att du söker ändra honom efter din världskarta. Han må följa dig till till viss del, men sent om sidor kommer det invanda mönstret slå till. Och samma resa uppdagar dig som tidigare i historien. En förändring av beteende sker först av EGNA steg INTE av att kvinnan bredvid håller hårt i mannen. Förändring kommer inifrån. Aldrig från bestämmande. Gör dig själv en tjänst! Lägg din fantastiska energi på annat än att få en man att följa dig! Oavsett äktenskap och ägandeskap beteendet står i gatsten och väntar. En man som inte driver sig själv att förändra kommer känna sig fången och trängd. Ingen kan äga eller göra om en annan människa och dess beteende. Inte ens dominansens kvinna. Sp tjejer- gå aldrig i den kvinnans fälla! Take Care! Kram A.