Vaknar till solstrålar och känner känslan av sommarmorgon. Konstigt det där att trots fulltecknad dag blir jag alltid piggare av värmande solstrålar. Och jag hinner liksom så mycket mer. Det är som om ljuset gör mig piggare längre och mindre sömn behövs. Känner ni igen? Och utomhuskvällar. Så ljuvligt! Även om jag tillhör skaran som innehar balkong och inte uteplats, så är det ljuvligt med njutning i en varm sommarkväll. Fikastunder och små bjudningar inom ramen för vad som är ok, funkar också bra utomhus även denna sommar. Tänker att det där med att kunna ta vara på fröken väder , kräver också sin flexibilitet och spontanitet. Med lite bakverk i frysen blir det så mycket enklare att ta tillvara sommarens njutning utomhus. Nedan recept på god kladdkaka med festlig garnering. Perfekt att ha i frysen för fikastunder spontant eller planerat. Dekorationen på kakan ger också ett mycket festligt intryck! Påminner om att lägga bakplåtspapper i bakformen. Så mycket enklare att få ur kakan då. Ta en stund och släng i hop kakreceptet nedan! Låt den svalna, ta ur den ur formen och lägg in i frysen. Sen kan du alltid snabbt och kvickt överraska med godaste fikan! Smart va? Nu ser vi fram emot många ljuvliga varma sommardagar och kvällar där fikastunder om än i småskala kan tas till vara. Sol värme och gott att stoppa i mun. Bästa kombo! Take Care! Kram A.