Det började med en fråga om säkerhet..

maj 29
Skrivet av: Annelie Eng 2020-05-29 11:02
Jag brukar förundras lyssna och vara lärande till de som har spetskompetens och utbildning, som jag självkontroll besitter. Jag tycker att det flesta med höga yrkestitlar tar ansvar i sin kommunicering när de får frågor i sitt arbete. Hur är det då möjligt att de högsta i ett arrangemang inte vill svara på säkerhetsfrågor i dessa tider. Hur är det möjligt att de tom raderas bort? De flesta arrangemang i de flesta kommuner är idag inställda för att följa regeringens beslut mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Allt för att vara ett led i att minska smittspridning i dagsläget. I min kommun görs uppenbarligen tvärtom. Här söka tillstånd för att till helgen samla invånarna på torg och gator runt centrum..? Hur är det möjligt tänker jag? Ställer frågor om säkerheten men ges inga svar? Kommun centrumutvecklare och kommunstyrelsens ordförande i en kommun bör väl ändå vara intresserad av att besvara en samhällsinvånares frågor angående säkerhet? Speciellt i dagsläget! Det gör mig otroligt orolig för ev ökning av smittspridning i Min hemkommun genom detta arrangemang. Det gör mig otroligt orolig då locket läggs på att besvara säkerhetsfrågor för eventet. Är det ok som ansvarig för ett centrum arrangemang att lägga locket på för invånarnas frågor ang säkerheten? Oavsett brister pålitlighet och förtroende . Många med mig kommer att avstå eventet Dock kvarstår vår orolighet att få ut smitta i vårt samhälle genom att man som det känns letar kryphål till att få samlat invånarna på gator och torg. Uppenbarligen Berörs de inte alls av vådsituationen heller.. Mitt bästa Lerum vad händer? Take Care! Kram A.

Det började med en fråga om säkerhet..

maj 29
Skrivet av: Annelie Eng 2020-05-29 11:02
Jag brukar förundras lyssna och vara lärande till de som har spetskompetens och utbildning, som jag självkontroll besitter. Jag tycker att det flesta med höga yrkestitlar tar ansvar i sin kommunicering när de får frågor i sitt arbete. Hur är det då möjligt att de högsta i ett arrangemang inte vill svara på säkerhetsfrågor i dessa tider. Hur är det möjligt att de tom raderas bort? De flesta arrangemang i de flesta kommuner är idag inställda för att följa regeringens beslut mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Allt för att vara ett led i att minska smittspridning i dagsläget. I min kommun görs uppenbarligen tvärtom. Här söka tillstånd för att till helgen samla invånarna på torg och gator runt centrum..? Hur är det möjligt tänker jag? Ställer frågor om säkerheten men ges inga svar? Kommun centrumutvecklare och kommunstyrelsens ordförande i en kommun bör väl ändå vara intresserad av att besvara en samhällsinvånares frågor angående säkerhet? Speciellt i dagsläget! Det gör mig otroligt orolig för ev ökning av smittspridning i Min hemkommun genom detta arrangemang. Det gör mig otroligt orolig då locket läggs på att besvara säkerhetsfrågor för eventet. Är det ok som ansvarig för ett centrum arrangemang att lägga locket på för invånarnas frågor ang säkerheten? Oavsett brister pålitlighet och förtroende . Många med mig kommer att avstå eventet Fock kvarstår vår orolighet att få ut smitta i vårt samhälle genom att man som det känns letar kryphål till att få samlat invånarna på gator och torg. Uppenbarligen Berörs de inte alls av vådsituationen heller.. Mitt bästa Lerum vad händer? Take Care! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar