Vaknade upp i morse väl påfylld av gårdagens heldag utomhus. Över 1 mils stegande och intagande av matsäck mitt i skogen med utsikt möt en sjö. Känner mig priviligerad över upplevelsen. Alla goda samtal med fina ungdomar under stegandet var också så givande. En upplevelse jag förmodat inte haft om inte Coronatiden varit. Vi har fantastisk natur i mitt närområde. Så mycket mer som finns att upptäcka för mig och alla andra. Kolla av vad som finns runt dig som du inte tidigare upptäckt. En stilla dag i naturen. Tänk så mycket påfyllning det kan ge! Något mör i benen men klart helnöjd ändå. Känner en tacksamhet idag över det jag har och för jag är och får uppleva . Ägnar mig en stund åt det svarta i andra delar av världen som stort påverkar människors lika värde negativt En enkel grillning med elgrillen på balkongen gav dagen ett suveränt avslut. Middagsintag på balkongen i den stilla sena sommarkvällen är bland det bästa jag vet. Tacksam över dagar som dessa! Take Care! Kram A.