Sjung sjung m studentens lyckliga dagar. Förmånligt att även i år uppvakta och se glädjen hos en fin student. Ni vet de dör glittrande ögonen som äntligen är i mål dit de länge och väl strävat efter. Är men väl målmedveten och driven så är man också extra mån även som student att stega sig någorlunda rätt under gymnasiestudierna så att de dörrar man själv vill ska stå vidöppna ihop med glädjen i livet. Idag, fantastiskt stolt och glad över mitt kusinbarns prestation. Alltså vilken tjej!!! Få förunnat att gå ut gymnasiet med högsta betyg i allt. Nu är hon en av dem!!! Själv har jag alltid varit ett fan av stora A så jag är fantastiskt stolt över henne och hennes målmedvetenhet som driver henne till DETTA ENASTÅENDE RESULTAT! Ett resultat som gett möjlighet till fortsatta studier i Schweiz i en bransch som studenten själv är intresserad av att lära mer inom och utveckla. Eget handlingsansvar ett bästa verktyg att knäcka koden till för att ta sig dit man vill! Enastående att knäcka den koden tidigt i livet! Stolta föräldrar med en fin dotter. Jag ställer mig kön efter föräldrarna och gratulerar årets student 2020till ett enastående resultat av avgångsbetyg och önskar varmt lycka till med fortsatta studier och målmedvetenhet! Ytterligare en ungdom i vår släkt nu redo att söka sig vidare ut i livet. Övertygad om att hon är väl redo och kommer nå enastående resultat i sitt nya hemland på sin nya skola i en bransch som hon älskar. Också övertygad om att min mormor studentens gamla farmor ler hjärtligt med stolthet från sin himmel och vid sitt kaffebord. Ytterligare ett fint barnbarnsbarn har nu tagit studenten! Take Care! Kram A.