Fredagsfeeling präglad av att nu är det sommar. Det som varit förändras timme för timme, dag för dag i dessa dagar. Dörrar stängs och nya öppnas. Många går från tonårs till vuxenlivets ansvar. Så glad för dem som står i startgroparna av nytt och i det tidigare lyckats med det de vill! Regn och kyla denna studenternas dag i vår kommun. Att se utsprunget live sänt på tv var nytt men kanske något som kommer efterleva. Garanterat ses mer av den egna studenten än i trängseln framför skolan i vanliga fall . Fortsätter fredagen med Taccos och njuter av stunden av ledigt. Faktiskt sken solen upp en stund och balkongen fick sig en kvällstidning. Idag lägger jag gårdagen till historien klippning står i fokus på hårsvallet ihop med städ och fixande hemmavid. Tänker att det är bra aktivitet efter vad vädret visar. Take Care! Kram A.