Kortare mörkare hårsvall & yngre look.

jun 07
Skrivet av: Annelie Eng 2020-06-7 22:00
Alltså när två kritiska tonåringar tycker att jag ser BETYDLIGT YNGRE UT, efter mitt frisör besök. Tja då måste ju frisören ha lyckats helt och hållet- eller hur?? Och jag kan tillägga att mitt nya något kortare och mörkare hårsvall ger mig en otroligt bra känsla!! Jag var nämligen hos frisören igår på självaste nationaldagen och ändrade look!! Fantastiskt glad över lördagsöppen frisör! Ni vet när man jobbar hela veckan och inte hinner med sådana besök under vardagarna. Mycket god konsultation av Gina hos studio k i Lerum . Lugnt och tryggt lyssnande som sen ledde till ett förslag och det färdiga resultatet- helt super! Och visst är det den känslan som ska kännas hos frisören- eller hur? Sen vet man ju aldrig när man sitter där och ska skölja ur slingor eller färg .. blir det som man själv har tänkt? Och även att det blöta håret känns ok så vet man fortfarande inte om det färdiga resultatet blir likadant.. men med noggrant och lugn klippning var känslan med hela tiden att detta skulle bli bra och kännas rätt Jag har många gånger tidigare velat ha ett mer naturligt färgat hår. Och vet ni nu har jag det- färgsättningen på endast två färger av slingor är HELRÄTT!!! Jag är så nöjd!! Jag Linde mig väl omhändertagen under alla olika moment likaväl tvätt som förning utfördes med lika noggrannhet som klippning och slingorna sattes! Den totala Kundnöjdheten ör 10 av 10!! Och jag är helt övertygad om att Frisör Gina själv är lika nöjd med resultatet av likaväl hörlöngd frisyr som färg ! Frågan var nu vara vad mina två största kritiker på hemmaplan skulle tycka..? Och betyget blev mycket väl godkänd då denna mamman nu ser mycket yngre ut enligt dem! Studio K i Lerums centrum trygg kvalitetssäkrad frisörsalong med bästa tänkbara service kan varmt rekommenderas! Och lördagsöppet också - en god bonus! I morgon ska jag dit igen! Gissa vad det blir då? Nu ska nöjd mamma med yngre look vila ögonen . Ny spännande vecka imorgon! Take Care! Kram A.

Supertips för jämn balans av innehåll utveckling i köket och jag har klippt mig

jun 07
Skrivet av: Annelie Eng 2020-06-7 10:37

Nationaldag igår med regnet ösande ner nästan hela dagen. Skön känsla att vara inomhus utan stress av fint väder eller aktivitet utomhus.
Det lugnet ger mig påfyllning efter en arbetsvecka.
Middag med min lilla familj gav upphov till goda samtal. Ni vet det är inte alltid som tonåringar är på strålande humör samtidigt .. men igår så . Mysig eftermiddag och kväll.
Två av fyra hemma är iallafall 50% även om de två stora är väl saknade.
Snitzel och pommes frites med bearnaisesås, enkel att tillaga och alla äter. Själv åt jag vegetarisk snitsel supergod!
Stora krispiga pommes från Aviko gav bra mättnadskänsla också!
De här supergoda pommes frites ingör i nya smakbox SOMMARGOTT som turligt nog kom med hemleverans Igår.
Har ni inte nyttjat hemleverans tidigare när ni beställer - så testa!!!
Så skönt att få leveranser ända till ytterdörren. Det sparar tid och energi!
Har du inte testat Smakbox innan så har du här en fin rabattkod: ANNELIEENG
Koden ger dig 20% rabatt på din första smakbox i en prenumeration. Varannan månad får du nya produkter och recept hemlevererade . Fantastiskt utvecklande !
Förstå den goda känslan att packa in detta berg av produkter i kyl frys och skafferi

Och här enbart kylt & fryst tillägget. Ett mycket prisvärt tillägg att testa!
Glöm inte rabattkoden: ANNELIEENG  Beställ din box HÄR

Idag söndag fortfarande gråskala utanför . Känns avslappnat och skönt. En ny inomhus dag i lugnt tempo för jämn balans ihop med övriga dagar.
By the way. Jag hann med ett besök hos frisören igår.

Ny look- definitivt! Så nöjd och när tonåringarna ger betyg att jag ser mycket yngre ut- tja då måste mamman vara supernöjd. Tack studioK Lerum för mycket god konsultation och färdigt resultat i både färg och frisyr!! Fler bilder i nästa inlägg.
Njut nu av din söndag!
Take Care!
Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar