God morgon hörrni! Vilket väder fröken väder bjuder på denna skolavslutningsvecka. Suveränt! Jag förespråkar sommar och sol hela sommarlovet långt. Och jag längtar till att första doppet i saltvatten när havet är uppvärmt. Vad trivs ni bäst med söt eller salt vatten? Fyller på mig väl dessa dagar och lägger stort fokus på att ta igen det som jag släpar med. Och om jag släpar? Absolut! Det där att vara borta från hemmet måndag till fredag vecka efter vecka gör att hemma projekten står still.. men nu så dags att beta av dem en efter en ihop med allt annat. Hade inte fått igång görandet utan listhantering. Todo list en klippa till verktyg! Grönt är skönt och jag suger åt mig påfyllning av fin grönska under dagliga promenader. Idag väntar tandläkaren men också ska jag kolla in en några soffor. Det lutar åt en ljusare soffa Sen är frågan om bredd & djup. Divan eller utan divan? By the way - avslutade gårdagen sent igår med en gammal svensk svartvit film med Sickan Carlsson. Det är barndomsminnen det med sådana filmer. Tack för möjligheten SVT play. En mycket god tjänst m d stort utbud. Att se på tv nör det passar mig själv och inte tvärtom att vara fast vid den fasta tider, ger mig frihet 2020. Nu kör vi dagen hörrni! Och vi fortsätter att hålla avstånd! Take Care! Kram A.