Jag kommer ihåg det där ruskiga som inträffade i vårt land februari 1986. Morgonen dagen efter stod jag vid pendelperrongen. Skulle kanske in och handla kläder eller nåt i Göteborg. Som 18åring låg inte fokus på att checka nyheter innan statsbesök den tidiga lördagsmorgonen. Hur som vid perrongen fick jag då berättat för mig att Sveriges stadsminister blivit mördad kvällen innan! Känslan jag kände var hemsk och ledsamt inom mig. Trygghetskänslan försvann på någotvis. Och yes detta var långt före mobiltelefoner och uppkopplingarnas tid Om en liten stund är det så dags för presskonferens och en eventuell upplösning av gåtan vem som är den skyldige ska ha nåt sitt mål. Efter 34 år!!! Egentligen förstår jag inte att det som inte varit möjligt under Alla dessa år nu eventuellt ska kunna ha forts fram. Hur som spännande att följa vad som sägs idag . Kan dagen bli historisk? Så klart- det är ju alla våra dagar! Take Care! Kram A.