Godmorgon hörrni! Love this feeling som en stilla morgon med kaffet på terassen ger. Njuter! Förutom fiskmåsarna då.. Fredag idag helg och sommar. Skön kombo. Utomhus ger gott helt enkelt! Jag tänker liksom bortom de små störande detaljerna. Lägger i nuet fokus på att tydligt se på de nya restriktionerna som folkhälsomyndigheten kommit med i samband med att ALLA friska utom någon som helst symtom får resa fritt i vårt land from i morgon. För mig är punkterna tydliga. Jag möter de som pga jobb måste åka kollektivt göra det och avstår själv helt eftersom jag inte måste. Och yes SommarSverige strålar som det vackra land det är . Om vi i befolkningen tillsammans följer punkterna och ger fullständigt fan i att samlas i i grupper på gator torg och grönområden. Tja då kommer Sverige strila dubbelt upp som ett alldeles strålande ansvarstagande land. Ni vet för att någon bjuder in till något behöver man inte välja att delta..Oavsett om det är ett privat arrangemang eller något slags gratisyippo från en näringsidkare..och för att vi får resa runt behöver vi inte välja att resa. Däremot har vi ansvar att följa Punkterna som anges oss. Både du och jag. Och visst väljer vi att göra det? För allas vår framtids skull! Take Care! Kram A.