Vilka dagar hörrni! Utomhus är lätt att vilja vara från morgon till kväll . Och ni vet de kvällar nätter utan att behöva värma sig med tjocktröja är få. Så jag tar dem tillvara väl. Sen kan jag också ana att det är något varmt för en del.. Funderar på ordet konkurrens denna morgon. Vi vill många gånger inte ha konkurrens varken i våra privata roller som i yrkesliv eller näringsliv. Men hallå eller. Konkurrens ör bra. Använder vi konkurrens som ett verktyg kan vi hela tiden jobba för att ligga på topnoch. Utan konkurrens kan vi mer jangsera. Ni vet konkurrenskraftiga priser blir efter just konkurrens. Det behövs fler av samma sort för att få till det. Även ett väl utvecklat sortiment kräver sin konkurrens för att få till. Ur ett kundperspektiv behovs definitivt konkurrens. Men också som verktyg för en verksamhet att inte fastna stå stilla och jangsera. Tas konkurrens på rätt sätt ger det god utveckling. Vilket ensamrätt och envåldshärskares inte ger. I vårt privata jag gör vi lika klokt om vi tar tillvara konkurrenter och ser dem som goda verktyg för vår egen utveckling. Tvärtom skapar avund bitterhet och outvecklade mer griniga jag. Vem vill va det? Hur som ljust länge igår och iklädd endast en skjortklänning från Lindex. Mycket skönt. Nu en liten walk! Take Care ! Kram A.