Ny vecka i dag. Den sk midsommarveckan och banne mig att den inleds med finfint sommarväder. Dessutom verkar det ligga kvar veckan ut. Corona tiden fortsätter också och vi behöver alla fortsätta hålla det för 2 meters avståndet fast att solen strålar och det var längesen vi umgicks. Vi behöver fortsätta hjälpas åt att låta bli gruppsammankomster. Två Ica besök i helgen och lyfter min lokala Ica handlare Ica kvantum Lerum som en god och ansvarsfulls handlare. Space mellan hyllorna tydliga markeringar i golven och handsprit. Suveränt! Vid bygga tillfällena var det också lagom med folk som gjord mig som kund trygg och avslappnad! Med de förutsättningarna som handlaren ordnat är det vi kunder som fixar annat än gott besök. Mega glad över att hitta mina favoritknäcke i deras hyllor! Leksands Tre kullor Med Camelina frön. Mega gott! Gott att kunna ta med sig bra saker i tiden som är . Såååå, nu kör vi måndag med njutning av solen. Take Care! Kram A.