Lata sommardagar vid havet . En av de mest påfyllande aktiviteterna som jag vet. Samtidigt som det är stressande. Jag tillhör dem som gärna när vädret tillåter tar dagsutflykter till havet. Jag är mer för Det än att sova borta.igpr var det dags för första besöket vid mitt hav. Tänk mina ungar har en mamman dom har ett eget hav, ha ha. Hur som ger denna plats mig lugn ro och påfyllning på en och samma gång . Jag sitta och blicka ut över havet i timmar och bara fylla mig. Hör har jag haft med mig barnen årligen under många många år . Som den icke traditions bundna människa jag numera är . Så är ett årligt besök här tradition . Jag hoppas på fler för i år. Att somna till vågornas kluckande är skönt och något jag delat till mina ungar. Sommarlov med vändning på dygnet kräver sin dagssömn. Vila fika lunch och samtalanden. En skön dag. Även ska sägas att ha två tonåringar vid din sida inte innebär leenden medhåll ja sägare. Och det vore väl konstigt annars? Ofta högt i tak i tyckande är mer vanligt. Kan ni förstå hur gått kaffet smakar i denna miljön? Och maten- potatissallad och köttbullar till lunch . Så gott! Smultronställen för olika tillfällen och olika tidsåtgång väl värda att Memorera. Sp finns det snart ett för varje dag och varje väder. Take Care! Kram A.