(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex)

God förmiddag!
Dan före midsommar idag och sällan har väl sommarvädret strålar så här fint genom åren just till midsommarhelg. Så härligt!

Allt som oftast en stress om vad som ska göras och inhandlas till en sådan här helg. Att under stundande pandemi istället ta dagen som den kommer kan vara en god blänkare till att hemma är gott att vara. Mer coolt än någonsin.

Cykeltur i morse iklädd shorts och t- shirt. Så avslappnat. Bara på med kläder för en tur. Så skönt. Märker dock att de gamla shortsen från Lindex har blivit mer grå än svarta efter flertalet säsonger av soldagar både utomlands och här hemma i Sverige. Men ändå har hållbarheten varit mycket hög! Fortfarande perfekt i tyg och passform! I love lindex hållbarhet av kläder!
Perfekt att Lindex nu har 25% rabatt på samtliga shorts fram t.o.m. 21/6-20. Funderar på ett par blommiga, alternativt ett par jeansshorts.
Vilka är dina favortshorts ?


Hur som är iallafall ett par slit och släng shorts bland de mest användbara plagget under sommarsäsongen, iallafall i mig garderob.
Varma dagar med linne eller bikiniöverdel upptill och när sedan kvällen kommer med lite svalare luft, bara att dra på en hoodie till.

Shorts sommarens mest användbara plagg om du frågar mig! In och shoppa dig ett par from Lindex med 25% ratt. HÄR.
Nu lite solnjutning!
Take Care !
Kram A.