(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex)

Midsommarafton!
Det nalkas värmerekord idag. Skönt att vara hemmavid. Tiden som är skulle inte ge mig ro att vara iväg på tur. Tar till vara dagen ändå . Och kan ni alltså tänka att det funkar med klänning denna midsommarafton utan att vi fryser! Helt otroligt! 
Hur många midsommaraftnar har bjudit på den värme som bjuds på i år?
Det är ju alldeles fantastiskt!

Tipsar om att min finaste skjortklänning för i år med småblommigt mönster, nu finns på REA hos Lindex.
Det är en strålande rea där - upptill 50% ! Det finns alltså mer på dessa reastänger än enbart denna klänning.
Men visst är den fin?


Scannar av Lindex rea gör du enkelt med ett klick HÄR. Skjortklänningen kommer efterleva midsommar och är redan till en klar favorit i min garderob. Skön känsla! Även om min klänning inte var rea när jag inhandlade den, så är jag oerhört nöjd över mitt köp.
Mest användbara i sommar denna skjortklänning!
Take Care!
Kram A.