Det finns mer att se genom midsommarnattens blomster än vad vi tror. Den som ger han får och den som inte ger han.. Nej stopp på belägg Rätt givare till den som inte ger gör även denne till en givare i sinom tid. Så är det allt. I allafall väljer jag att tro på det. Det finns inget försvarsbart i något annat tänk. Midsommarnattens blomster, de sju sorters blommorna är för alla precis som kärleken. Ser vi kärleksfullt på andra får vi också kärlek tillbaka. Sju sorters vilda blommor återspeglar oss alla. Lika viktiga lika ok. Det som kommer till är handlandet.. inte alltid lika ok.. Det är när kärlek ges och ses som egon förändras . Det är då klokskap tar över . Ni vet ingen har rätt att trampa på någon annan . Ingen ges rätten att förolämpa varken kvinnor eller barn för egen vinning skull. Den rätten ger den sortens människor sig själva . När kärlek ses behöver inte kvinnor gå emellan äktenskap och därefter vakta sina män som fastklistrat plåster . När kärlek ses låter kvinnor bli upptagna män tills de med egna steg gjort sig till fria . De låter bli att vakta och styra upp och av hela sitt hjärta pushar de på männen att själva styra upp och måna om det egna umgänget med sina barn. En kvinna som ser kärlek låter sig aldrig aldrig tränga sig emellan sin man och hans tidigare barn. En varm och kärleksfull kvinna behöver inte det hon är trygg som hon är. Hon behöver inte skapa sitt liv på andra barns bekostnad . En klok kvinna ser mer till ALLA barns behov av deras relationer och inte till att allt over and out ska vara för egen vinning skull. Idag ser vi kärlek Take Care ! Kram A.