Godmorgon. Ny vecka- igen. Det går fort när man har roligt eller hur lyder det gamla talesättet? Hur dom tror jag inte alls på att tiden skulle röra dig fortare någon gång . Däremot handlar det om min uppfattning mitt fokus mitt förhållningssätt till tiden . En helt annan sak. Förutom att jag var nöjd över att ha fått till mina powerwalk i helgen. Så känns det med midsommar som att sommaren på riktigt är här Lägger också till att jag grät igår. Två gånger t.o.m. ... Och tårarna hade ingenting att göra med att jag fortfarande har en bit kvar till min trivselvikt. Tvärtom känns varje powerwalk som en gudagåva till både vikt och figur att få till. Först grät jag av en berörande text på facebook. Riktig sjukdom i kombo med människors givmildhet och godhet. Sen grät jag över det eländiga i kråksången när egot styr människor att handla på andra människors bekostnad. Konstigt det där jag gröt av bägge anledningarna fast de var olika. Och ändå är jag jag mina ögon detsamma tårarna och klumpen i halsen densamma och det onda i hjärtat.. och ändå så olika anledning Det är fint att gråta . Oavsett anledning tar det också energi att gråta . Jag blir helt slut. Som en tyngd av 10kg släppt kroppen. Samma resultat fast att jag först grät av människors hjärta själ & godhet och sedan över tvärtom elakhet orättvisa . Människan är helt klart en märklig skapelse.. Take Care! Kram A.