Grattis till de 25 min midsommarunge!

jun 24
Skrivet av: Annelie Eng 2020-06-24 22:06
För den som inte kan sin historia kan jag säga att sommaren kom med dagen idag vad gäller sommaren 1995. Det året var dagen idag också midsommardagen. Ingen vidare värme innan men denna morgon sprack sommaren upp. Solen strålade rejält i tidig morgontimmarna . Och tjocktröjan som jag hade på mig var helt plötsligt för varm. Vilket minne ! Eller hur? Hur kan det komma sig? Jo i den tidiga morgonen stegade jag in på förlossningen på Östra sjukhuset i Göteborg för att 4 timmar senare precis ha fött min andra dotter. Och kan ni tänka det är hela 25 år sedan. Idag fyller hon 25! Min Matilda! Nästan två veckor låg hon längre än sina systrar i min mage. Fin mörk kalufs och runda kinder. Mycket söt liten tjej. Och idag alltså en Fin human ung vuxen kvinna på 25 år. Min dotter! Glad i hjärtat av att höra hennes röst när jag ringde och grattade i morse. Saknar henne och hennes syster innanför Sveriges gränser , även att jag vet att de har det bra i Barcelona. Resan dit som var tänkt att vara i nuet för att fira henne fick ställas in av den märkliga tiden vi är i.. Så även m jag saknar henne här vet jag att hennes syster styrt upp en fin 25 års dag för sin lillasyster. Och jag får vänta med att fira henne tills de är hemma igen.. Den som väntar på något gott., Men ett stort grattis till min finaste 25 åring idag på din dag!! I love you! Hur väder och vind förhållit sig hennes andra födelsedagar har jag inte i minnet. Men vart 25 år är det iallafall högsommarvärme så skönt! Take Care! Kram A.

Även detta är övergående

jun 24
Skrivet av: Annelie Eng 2020-06-24 07:00
Även detta är övergående . Funkar i alla lägen när negativa känslor sveper igenom insidan, att andas in. Om och om igen. Även detta är övergående. För allt är övergående. Den som i stunden möter dig ovärdigt, som får dig att känna dig vilsen och underlägsen . Även detta är övergående. Ja även en sådan människas överlägsenhet mot dig mot mig eller någon annan är övergående. Nästa gång blir ingen ny gång. För.. Även detta är övergående och någon mer situation av detta slag med samma känsla ska inte till. Även detta är övergående och därefter byts stegen till nya. Och just det ja, även titlar är övergående.. Har aldrig förstått det där att vara förmer än någon annan genom sin titel.. men som sagt . Även detta är övergående Take Care Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar