Good morning! Ny månad idag! Skynda och njut- detta är vår egentliga sommarmånad! Sen kväll i natt igår med mycket teknik. Det tar på krafterna att skaffa ny teknik. Och kändes som om mestadels av dagen gick åt till tankeverksamhet i teknikens värld. Fysiskt var jag närvarande länge och väl genom besök hos Medimarkt. Och yes, jag gick därifrån med en skrivare. Skönt att nu slippa strul ! Utbildning i zoom gick bra och innebär att jag nu har gett mig själv en möjlighet till att hålla utbildning digitalt. Känns suveränt i den sena natten. Lite små krångligt med nytt verktyg men än frihet på sikt att lära sig. Nu ska jag bara fila på ett ämne till provpresentationen i zoom, som ska hållas på fredag. Vinden vinade utanför i den mörka natten och det blev ny dag . Känns fint att stå redo med ny kunskap, teknisk sådan inför hösten. Nu ska jag fila på ämnen till min testpresentation! Kuligt värre!! Somnade förmodligen med ögonen i kors i natt. Det gjorde inget - framtiden ligger ju framför med ny teknisk kunskap Take Care Kram A.