Jag tror inte att man mår bättre än vad man själv gör sig. Det funkar alltid att skjuta rörelse på framtiden pga och för att. Det funkar alltid att tänka sen.. Men hörrni den dagliga rörelsen och den vi mår bra av - visst är det den som gör dagen och oss själva gott i vårt välmående ? Det är inte så att jag är ett fan av att det spöregnar vareviga dag som nu. Men jag är ett fan av att kunna påverka känslan i god riktning. Morgonpromenader gör det. Vissa dagar är jag ändå good enough genom att enbart strecka ut min kropp på yoga mattan med kaffe och Nyhetsmorgon till. Att sänka garden, vara med nöjd med det som i situationen blir av istället för att låta bli. Nöjd och gladare av det jag gör och startar dagen med. Egna rörelser mer stretch än styrka. Men ändå lite för armarna att ta i. Läste nyss av att friskvårds bidraget nu funkar för internetbaserade träningsprogram . Kanske dags att ladda ner ett yogaprogram- har ni tips? Kroppen behöver mig och jag behöver den. Om jag hjälper den att starta igång sig på ett skönt sätt påverkar det mig positivt. Samma sak som att ge, alltid ge istället för tvärtom. Karma slår tillbaka . Take Care’ Kram A.