Tipsar om en må bra komedi där känslorna kommer ut

jul 10
Skrivet av: Annelie Eng 2020-07-10 21:42
Kikar in in här i kvällningen för att ge ett litet filmtips. Playtjänster en gudagåva tillsammans med kanaler som gör möjligt att se på film närsom. Och film är bra. Kan framkalla all världens känslor under 1,5 timme. Super när de där väl gömda ofta negativa känslorna får en gratisskjuts till att komma ut. Inga känslor mår bra av att kapas av och gömmas. Det finns så mycket onödigt beteende som slår krokben på oss själva som grundar sig i avstängda obearbetade känslor. Överkonsumtion av tex alkohol, mat, shopping, sex. Beteenden som kortsiktigt frigör vår energi på något sätt men på längre sikt fäller oss, ofta väl dessutom. Nog om det. Men så här i Pandemitider finns det massor av filmtitlar genom platstjänsterna att beta sig igenom. Film kan också ge god underhållning. Vilket kan behövas i tider som denna. Nu till filmens värld Som en dans- en fantastiskt fin film. En må bra komedi med både glädje och sorg. Och yes, mina tårar rann av både sirlig och glädjande karaktär om vartannat. En verkligen sevärd film. Och vem vill inte börja i dansgrupp efter att ha sett filmen? Som en dans- TV4 play. Mycket sevärd! Take Care! Kram A.

Munskydd och att lyssna med respekt

jul 10
Skrivet av: Annelie Eng 2020-07-10 11:16

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för LloydsApotek)

Coronatiden har fört med sig andra diskussioner och nya produkter för oss att använda. Så även i min lilla familj. Som singelmamma med tonårstjejer vore det märkligt om vi var överrens i allt nytt, i tykande och vad att använda eller inte. Vilket faktiskt är ok! Det som inte är ok i beteende är att inte respektera och inte heller vara intresserad av vad en motspelare har att säga. Jag försöker bidra med och lära mina tonåringar att möten med andra människor med lyssnande som verktyg skulle kunna vara det mest lärande i hela livet.
Vad tror ni?
Att man sedan ibland måste ge vika för att det gunnar välmåendet hos någon annan, tja viktiga familjebeteenden som ständigt behöver övas.

Har ni många diskussioner med era tonringar eller låter ni dem alltid få sem de vill för att landet ligger lugnast då?

När nytt apotek ploppade upp i annonseringen checkade jag genast av sortimentet. Apoteksprodukter har i dessa tider blivit nog så viktiga för mig och för oss.
Kolla in sortimentet hos LloydsApotek HÄR

Miniflaskor med handsprit- finns nu alltid och jämnt i vår vardag och i våra väskor. 
Alltid med liksom!
 
Ett helt nytt beteende som inte funnits hos mig eller tjejerna innan Corona.
Faktiskt är jag tacksam över att ha lärt mig stoppa in detta nya! 
Det tog ett tag men nu är vi överrens om det! 

Hur som sökte jag återigen efter munskydd, en produkt som varken finns i lager ute i butik eller på nätet- tänker att det kan vara läge att ha tillhands. I dagsläget vet jag ju inte om och när jag kan behöva det. 
Faktiskt även detta en helt ny tanke för mig!  

Döm om min förvåning när jag såg att det fanns tillgängliga engångs munskydd!
Och hörrni-nu finns de redan hemmavid i fall om att!
Får någon av oss smittan kanske ett munskydd på iallafall kan minimera dropparna ut till övriga familjemedlemmar.. 

Suveränt snabb leverans gjorde att jag från den ena dagen till den andra hade mina varor hemma!!
Hur bra??

Förutom munskydden bestod den av tandskölj och allergi medicin.

En beställning av vardagsviktigt alltså! 

Lloydsapotek - HÄR
Munskydd- HÄR
Tandskölj- HÄR
Allergitabletter- HÄR 

Som sagt supernöjd med den snabba beställningen och att nu ha munskydd om det skulle behövas! Länkar till mina vardagsviktiga produkter hittar du under bilden ovan
Glömde handsprit, så det får snart bli en ny beställning!
Take Care!
 Kram A. 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar