(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken)

Konstigt det där med sommarvädret.
Längtan efter det finns med större delen av året och sen.. tja, hur många är de då, de där varma goa sommardagarna som vi så hett önskar?
Eller ja vi?
Jag önskar iallafall

Började projekt garderobs omjörning när förmiddagsmolnen frodade sig. Och vips allt utdraget och solstrålarna var tillbaka - så det kan bli- annorlunda än tänkt.. så bra att jobba med att släppa förväntningar på väder och vind, kleti och Peti- det minska besvikelser.
Hur som pausar lite mellan varven med att dela med till er av ett superenkelt recept på lyxmåltid- ni hittar det underst i inlägget, men nedan här ser ni mitt fokusområden för dagen ...

Återkommer med mer om det fokuset i morgon - känner mig nöjd hittills iallafall & över att jag fortsatte trots att solstrålarna kom tillbaks!!
Men i morgon hörrni - söndag och slappardag för många. Uppe sent i lördagskvällningen och slappardag är gott en söndag som i morgon. Väl att unna sig är god långfrukost Och vad passar bättre till det än godaste bananpannkaker med grädde och bär! Alltså så gott- testa receptet nedan ni med!
Perfekt att nyttja lite övermogna bananer till istället för att slänga!
Receptet finns nederst i inlägget!

Förresten hittar ni bra stekpannor som min och annat fint till köket hos Bagaren och Kocken. Deras fina sortiment hittar ni HÄR

Lyxiga Bananpannkakor till 4 personer
2 bananer
4 ägg
En nypa salt
1 msk vaniljsocker
Mosa ihop alla ingredienserna till en slät smet.
Stek på bägge sidor så att pannkakorna är genomgräddade
Servera med bär och grädde el sirap

Smaklig måltid!!
Take Care!
Kram A.