(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för  Mat.se)

Uppe med tuppen och hinner mer än väntat . Jo faktiskt och det mer och annat än den där todo-list som jag skrev om igår . Att nyttja många av dygnets timmar väl ger resultat . Detta även att jag släpar i vissa ämnen.. Det gäller att fokusera p det som man gör bra.
Eller hur?
Hur som har denna morgon har jag REDAN hunnit planterat om några blommor. Eller tja, planterat och planterat har stuckit ner några sticklingar i jorden. Svårare behöver det inte vara att fixa fint i blomkrukorna. Ekonomiskt också än att köpa ny växter. Och just det får mig att tänka till på vilka utgifter som är viktiga på riktigt. Skapar förutsättningar till att pengar går till rätt saker.  

För mig har definitivt coronatiden besparat mig flertalet kronor genom minskat spring i affärer . Och tid också för den delen. Från att ha tyckt att det varit ett många gånger jobbigt måste att åka till livsmedelsaffären älskar jag nu mina regelbundna livsmedeksinköp.

Alltså nätet vänner - en guda gåva inte bara i Corona tider. Men tacksam över att jag upptäckt fördelen med att handla livsmedel över nätet som i den här tiden som råder. Fram med datorn i lugnoch ro klickar jag hem mina produkter samtidigt som jag checkar av i kyl och skafferi att de verkligen behövs.
Tänk att livsmedelsinköp skulle bli ett så avslappnat moment för mig!!

Hos Mat.se bliren beställning på över 750 kr fraktfritt! Så tacksamt att få de välfyllda påsarna levererat till ytterdörren - tja något av det bästa jag vet i nuet!
Sen att den vanliga utgiftsposten på livsmedel minskat radikalt mot att som tidigare när jag begav mig till affären i tid och otid!

   Tipsar om att göra som jag, en beställning i slutet av veckan eller i början av ny- sån skön känsla att när leveransen kommer sedan, kanske redan nästa dag, kunna njuta av välfyllda matförråd under hela veckan.
Väl värt att testa!  

Och sen blir mer tid över en suverän bonus till vad som är viktigt på riktigt. Testa att fyll upp i din kyl och skafferi med Mat.se du också! Du gör det enkelt HÄR.
Förresten fick jag en fin trogen kundgåva från Mat.se häromveckan så passande till all den utveckling och övning som görs numera i mitt kök! 

Tusen tack!! 
Take Care! 
Kram A.