(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbelroom SE)

Halleluja moment vad skönt att morgonsolen åter kikar in genom fönstret. Nya tider blickar liksom in och den sommaren som tidigare inte visat sig, syns nu rejält - iallafall på väderkartan. En hel vecka i streck väntas varm sol - my good så underbart!!

 Känns också så bra med en varm vecka som avslut på sommaren innan skolorna börjar . Ni vet man kommer ihåg det färskaste och då är de kyliga vindarna tidigare sommardagar som bortblåsta. Så håll i nu fröken väder, så att solen strålar på topp minst en vecka framåt.
Havet och jag behöver vårt umgänge i många dagar!

Lustigt det där med energier. Promenad i regnet igår gjorde att jag fick bockat av flertalet punkter på min to do list. Skön känsla! Att av egen kraft verka!

Vattenpölar har sin charm med porlande vatten. Och snart ligger höstlöven där på hög och speglar av sig i oss. Tills dess alltså ska iallafall jag samla solenergi- lagra den - den ger kraft styrka och mod till mycket.
Kanske bidrar den också att glädjas åt det lilla.
Att glädjas åt det lilla är en styrka.

Glad att jag har med mig sinnet. By the way- tacksam av att tagit stegen långt ifrån gratisätarnas värld. En egenskap som borde lyftas som mindre bra, att inneha den ådran eller att hålla sig i närheten av den.

 Och hörrni den lilla svartas garderob - redan nu kan vi förbereda den. Hittade två fina svarta så användbara klänningar. Passar redan nu i sensommaren som till hösten med boots eller stövlar till. Kolla nedan! Goda sommarpriser med upp till 25% rabatt också ! Halleluja så bra!

Svart skjortklänning- visst ser materialet superfint ut?? Du hittar klänningen HÄR


Och den här mysig och fin på samma gång. Du hittar den HÄR

Nu startar jag denna torsdag för egen maskin ihop med morgonsolen . Och just det att ta egna steg och att reflektera över dem- det skapar utveckling. Med endast ett liv är det dumt att stå still att stampa eller ännu mer stega i samma fotspår. Toapappret tar slut även för den gnidne.


Take Care! 
Kram A.