Från morgon till kväll av hav och nya soffan

aug 07
Skrivet av: Annelie Eng 2020-08-7 22:03
Förmiddag vid havet och eftermiddag vid insjö. En jobbande tonårsdotters arbetstider fick styra . Ett tillvaratagande av dagens väder helt enkelt. Att vara vid hav och vattendrag gör mig gott. Mindre gott det där att tjata på morgontrötta ungdomar för att komma iväg innan det är dags att åka hem.. Undra hur många morgnar i mitt liv jag har tjatat för att få upp en unge i tid..? Hur som med lite frukost i magen somnade de om fast denna gång på bersklippan. Lugnt och skönt och havet kunde andas in till 100% Premiärdopp för mig och den ända av oss som badade. Konstigt då jag är en badkruka.. och nej jag kan inte tycka att det är skönt att skölja av sig i ett kallt vatten. Men havet är havet och ger ändå något gott trots sin kyla. Typ 20 grader varmt tror jag temperaturen i vattnet låg på. Inte behagligt men skönt inombords efteråt Hoppade varm lägenhet och höll mig utomhus till balkongen var lagom varm för kvöllssittning. Har tom skött om mina små blomster ikväll. Provligger nu nya soffan och den känns super!!! Jag är såååå nöjd! Och det kommer komma bilder - ska bara fixa detaljerna runt soffan för att den ska passa in ordentligt. Imorgon blir det utomhus från tidig morgon! Take Care! Kram A.

Frukoststund vid havet

aug 07
Skrivet av: Annelie Eng 2020-08-7 09:30
Något av det bästa jag vet är tidig morgonstund vid havet. Gärna i strålande värmande morgonsol . Idag är en sådan dag. Njuter av morgon kaffet på klipporna och blickar ut mot ett faktiskt värmande hav. När jag ser på havet så känns det som om det blir ett dopp i det blå idag. Premiärdopp för i år i så fall. Men först mer kaffe och indandning av miljön. Tar på mig hörlurarna så inte morgon trötta tonåringars gnabbande stör min vy. Tack gode gud för hörlurar! Take Care! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar