Hur nice det sen än är med värmande sensommarsol med höga temperaturer så kan det också bli stressigt under en sådan period . Iallafall för mig. Kanske känner du också igen att allt du borde göra kommer krypande i tankarna..? Och tro mig jag far jobbat med den känslan och jag fortsätter att arbeta med den. Vad är viktigt på riktigt för mig, brukar jag fråga mig när stress och otillräcklig känsla kryper sig på. När jag stegar mig framåt har jag mina Dagspunkter att falla tillbaka på. Sommarvärmen kan göra att de justeras. De byter dag och eller byts till något annat som tex strandliv. Mina dagspunkter minskar min stress, i sinom tid gör jag det jag vill och kan, även när annat kommer emellan. Men samtidigt kan jag helt utan stress njuta i lugnan ro av sommarsolen. Och jag behovet den påfyllningen utan stress! Jag vet så väl vad jag borde göra, det behövs ingen påminnelse om det. Däremot behovet jag väl påminna mig om att i lugn och ro njuta under solen. Vädret som är, är precis som allting annat övergående. Att njuta hör och nu behöver jag . Teknik och utbildning kommer igång igen när solen gott i moln. Sen sommarvärme lyxigt skönt och påfyllande. Jag fyller mig med orden så inga andra tankar om vad som borde göras osv tar fart. Dagen ör övergående precis som vädret och imorgon är en annan dag. Take Care! Kram A.