Vissa platser, vissa människor skapar attraktion för ett återseende

aug 10
Skrivet av: Annelie Eng 2020-08-10 21:31
God afton på er. Har ni tänkt på hur en god vy kan sätta sig på näthinnan på oss? Den kan liksom ätsa sig fast. Och frågan är om en god vy som sitter där i vårt mind behöver vara en sanning eller kan den goda vyn vara enbart en föreställning? Jag tror faktiskt inte det spelar någon roll om en god vy som vi befäster är sann och upplevd eller inte. Bara det goda som vi befäster sitter där som attraktion för att ta oss dit. Den här vyn är sann. Helt sann från idag. Upplevd under många sommardagar genom historien. Och just idag gav den mig en helt vindstilla vy att bära med mig som ännu mer attraktion för att om igen uppleva återigen. Vissa platser, vissa människor bär vi med oss på ett gott sätt för att stega oss emot dem till ett återseende. När och var hör vi klokast i att släppa - attraktionen styr oss. När tiden är inne är vi i mötet igen. Så därav befäst det goda så det är dit du tar dig! Take Care! Kram A.

Krabbfiske och fina sommarminnen

aug 10
Skrivet av: Annelie Eng 2020-08-10 06:30
Mycket hav nu och mindre annat. Stuvar om och tar tillvara på vädret . Likaväl som det är full fart i sällskap, är havsnjutningen också på topp i eget sällskap. Och fart är det när mindre ungar är i sällskap. Krabbfiskelinerna kom väl till pass och faktiskt fiskade jag den stora krabban! Kul aktivitet som inte blivit av i enbart eget eller tonåringars sällskap Även badandet blev längre i kyligt hav med barn som vill vara i länge. Fina sommarminnen som samling till höstens mörker. Vissa dagar mer vilsamma och andra mer aktiva under solens strålar. Vi får se vad havsluft med tonåringar bjuder på idag. Take Care! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar


View posts in large calendar