Tidig morgon och nej, inget väder för havet idag. Kanske är det så att det är sommartider som har övat upp min flexibilitet? Istället för att hänga läpp stod jag upp tidigt och låter kaffet väl smaka till Nyhetsmorgon och nyheter. Ska beta av några punkter på to do list under förmiddagen. Känns som mycket bra då listan börjar bli väl lång utan strukna punkter under senaste dagarnas värmebölja .. så kan det bli när väderleken är mer lagd för strandliv. Höjer mig med att jag är bra på att ta tillvara väder för sol och bad. Putsande av ett smutsigt fönster blev iallafall gjort igår efter strandlivet. Välbehövligt och ska genast strykas på listan. Gör gott för känslan att känna mig mer i fas genom att börja dagen med att stryka punkter! Det är mycket vi själva kan göra för att påverka vår känsla. Vi behöver inte göra saker och ting för just görandets skull utan istället tänka att det gör gott för känslan vi bär på. Nu to do list i fokus Take Care! Kram A.