(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Björn Borg SE och Apohem)

Jag tror inte att det finns någon årstid som vi suger ur det sista från så kraftfullt som ur just sommaren. Här och nu är det fantatiskt skönt att göra det när sommaren visar sin allara finaste elegans. Vardagen är inte här ännu. Faktiskt lite dubbel till känslan av det. Jag gillar vardagen. Men också så härligt mitt i sensommarens bästa glans med strandliv på dagarna och promenerande i den sena kvällningen. Oregelbundenheten i sommardagarna, kontrast till vardagens mer rutinbaserade. Jag behöver dem bägge. Både in och utsidan fylls på. Och det är som jag vill fylla mig själv till bristningsgränsen

Trivs ypperligt i mitt nya powerwalkse. Det fyller definitvt sin funktion. Ni hittar både shortsen och jackan och många fler kvalitetssäkrade plagg HÄR.

Oj vad jag har uppskattat näthandeln denna sommaren. Sparat mig sååå mycket tid att undvika att springa i affärer. Kommer absolut fortsätta handla mer över nätet än genom fysiska besök även i höst!

 

Oj vad jag har uppskattat näthandeln denna sommaren. Sparat mig sååå mycket tid att undvika att springa i affärer. Kommer absolut fortsätta handla mer över nätet än genom fysiska besök även i höst!

 

Gillar det där också när jag på nya sidor hittar fler produkter än väntat. Granola och bästa mjukgörande hudlotion beställdes hem alldeles nyss från en och samma sida. Parfymfri lotion. Så bra!

Hur bra är inte det??? 
Du hittar produkterna ovan och många fler HÄR

 

Oavsett jobbande eller ledig stoppa in lite fortsatt sommarnjutning ett tag till!

Take Care!

Kram A.