Ny månad idag. Välkommen september! Nu är det höst på riktigt. Även om dagarna är nästintill sensommarvarma, så är luften fylld av höstens friskhet. Ju äldre jag blir tycker jag om årstidsväxlingarna. I nuet ser jag fram emot att krypa in i soffläge med en god bok. Och tänk alla levande ljus som gör sig rätta under mörka höstkvällar. Sommaraktivteterna är passé och stressen med dem. Sen kan också hösten innehålla annan stress. Det gäller att vara stark i sin målbild så man får gjort det man vill. 30 höstdagar går snabbt för att sen bli till ny månad.. Andra rutiner än sommarens kan vara bra att se över. Sitter de? Behovs de övas in igen? Har ni en plan för september? Skönt det där att sätta rutiner . Och faktiskt är solglasögonen på även under morgonpromenaden än. Förresten tar ni morgon promenader? Eller behöver promenaden enbart ske på morgonen ? Jag tänker att huvudsaken är att den blir av! 30 minuters stegande om dagen bara! Med en bra pod i öronen går stegandet undan. Testa! Take Care! Kram A.