Alltså ni vilka dagar, vilken avslutning på sommaren. Hur väl jag sen än längtar till höstens inomhus och lugn kan jag inte låta bli att ta tillvara ta utomhus i värmen dessa dagar. Jag vet ju så väl att de sjunger på sista versen och från den ena dagen till den andra är de över. Och då är jag påfylld för inomhus och mys Entreprenörslivet med oregelbundna arbetstider har sina fördelar. Så tacksam av att kunna ta tillvara solskenet. Lägger dock till att frihet under ansvar krävs. 2 dagar i rad med kaffe utomhus är finfint att få med sig in i hösten. Även detta är övergående men finns då i behållning i mitt minne som god påfyllning att plocka fram. För även om jag längtar till hösten. Vet jag att mörkret påverkar mig i längden och ljusglimtar i minnet behövs. Ni vet det människan ångrar mest är det som inte tillvaratogs och det som inte gjordes. Inte det som gjordes och tillvaratogs. Hur lär jag mina ungar detta ? Inte min matdag gjorde att i den sena eftermiddagen kunde jag njuta ytterligare av blå himmel och nästan högsommarvärme. Så Nice! Sverige är fantastiskt, eller hur? Kanske kanske blir det ytterligare en dag av solsken och värme och fylla på med. Om inte har jag denna. Take Care! Kram A.