Skillnaden som gör skillnaden och som ger ett flew

sep 03
Skrivet av: Annelie Eng 2020-09-3 22:00
När jag ser vädret utanför idag är jag glad att jag tagit tillvara de sista dagarnas solsken väl. Är det möjligt att gå till två powerwalks per dag? Inte för att jag vill , ska eller måste utan för att känslan finns med. Hur går jag till det tro? Höstregnet börjar nu.. Jag drar mig till vattendraget och den fina vyn jag har i min närhet. Ibland är stegen tunga. Men ju mer jag jobbar med mitt tänk. Ju fler powerwalks får jag till även när deg regnar. När känslan är med blev det även snabbt stegande i kvällningen. En känsla av flew liksom Att göra det jag ska eller göra det jag känner för. För mig är det inte samma sak.. Letar efter skillnader som gör skillnaden. När känslan styr mig seglar jag i nedvin. Men när ska ska ska då seglar jag inte fram lika skönt. Men när jag kan stoppa in lite känsla i ska. Som att se vad ska ger mig eller vad jag kan göra när jag gjort ska . Då hörrni , då vänder vindarna igen. Små skillnader som kan göra stora skillnader. Och det sitter mer än vi tror i tänket hur vi talar till, om och med oss själva Skillnaden som gör skillnaden och som ger ett flew. Känslan för styra igen fast att ska görs. Är det att ” lura mig själv? Nä, det är att ta mig dit jag vill och dit jag kan! Take Care! Kram A.

Jag har bestämt mig!

sep 03
Skrivet av: Annelie Eng 2020-09-3 06:15
Jag är faktiskt helt bestämd! Det är över och passe. Mitt barbenta jag har spatserat färdigt utomhus för i år! Enväldigt har jag beslutat och efter idag känner jag mig nöjd. Sista dagen med barbent igår 2/9 Hann med en snabb promenad på lunchen. Kanske vad det det som gav extra kraft att höstplantera balkongen efter jobbet Fortfarande vindstilla ute. Helt fantastiskt . Avstår mer än gärna höstvindar! Lyxig denna veckan också att ha två middagsfrid dagar. Hoppas på varaktighet och att detta fortsätter. Smakade super gott med med lax hollandaisesås och hemmagjort mos. De kan om de vill mina tonåringar! Att vara middagsfri innebär luft och tid till annat på eftermiddagarna dessa dagar. Och idag blev det alltså balkongen som fick sig en rejäl höststädning. Bort med de gamla utblommade växterna och ner med Ljung i lådor och krukor. Så mysigt och fint! Och en fröjd för ögat när man blickar ut i den mörka kvällningen. Jag är bestämd! Jag har bestämt mig! Utomhus blir det långa byxor på framöver! Och inomhus ska jag blicka ut över min balkong och känna mig både lyxig och stark som fixat finaste höstplanteringar! Välkommen höst! Take Care ! Kram A

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  september 2020  >>
tiontofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

View posts in large calendar