God morgon på er! Disigt och ruggigt utomhus denna morgon. Brr! Måste säga att jag njuter av att vara inomhus i den tidiga morgonen. Blickar ut över mitt nymålade hem och trivs! ( ni ska få se mer bilder ) Skön känsla det där att vara riktigt jävla nöjd av resultatet av det man tar dig för. Och att stanna i den känslan. Det jag inte hann i helgen får bara flyttas in på denna veckas to do list istället . Att de punkterna inte blev av får inte störa min nöjdhetskänsla! Tipsar helt klart om det tänket! Det händer inte ofta. Det är oftast inte planerat när det görs. Men resultatet blir strålande! En påfyllning som inte är av denna värld! Jag pratar om att handskurna golvet! Alltså även ett gammalt golv som mitt blir sååååå fint. Och känslan av själva slirandet. Ni vet när man ser att man får med varenda lilla smula och dammkorn från hörnen . Alltså den känslan nås inte tillsammans med golvmoppen. Så är det bara! Ett tips för glänsande golv och god känsla , väl värt att testa! Ett sant mormorstips helt enkelt. Tror t.o.m. mormor blickar ner från sin himmel och ser med stolthet på min aktivitet och resultat. Glad att jag tog mig tiden. Ny vecka och väl påfylld av eget handlingsansvar till ökad trivsel här hemma är gott. Trevlig måndag på er! Take Care! Kram A.