(Innehåller reklam för Sudio, Nybryggt, Jotex, Cubus, Boohoo)

Lite seg denna lördagsmorgon. Inte för att jag inte har varit uppe och vaken en bra stund, utan mer att jag inte har någon större aktivitet.. tror det kan hänga ihop med att jag stoppade i mig godis igår. Och inte bara en bit!
Känner ni igen er?

När godisskålen åker fram kan man inte sluta att äta..
Men bara att acceptera så här dagen efter. Gjort är gjort. Tänker istället att stunden igår var lyxig, behövlig och intaget gott.
Så värt det.
Inget ångrande, tack!

Bägge tonårstjejerna hemma och i soffläge. Ni som själva är tonårsföräldrar vet att det inte är en självklarhet.. Någon är alltid i väg eller så är någon inte på humör utan vill ligga kvar på sitt egna rum . Så är mer vanligt.


Och efter en milt sagt diskussions eftermiddag kändes hämtmat och godis som bra för kvällningen.

Att som singelmamma inte ge upp när landet inte ligger lugnt är en styrka. Ibland är det inte bara en dröm att leva med tonåringars enkelspårighet. Men alltså ingen mamma kan vara tankeläsare fullt ut...

Hur som rensar man luften är godis väl värt som mys en fredagskväll!

Till er som går med avund till de som aldrig tycks ha konflikter med sina tonåringar. Thats not true!
Inga människor är samma personer varken vuxna eller tonåringar.
Inga människor tycker lika i allt!
Isåfall jamsar någon med den andre och tar bort sig själv för att vara till lags!

Och till lags är inte att vara tonårsförälder! Tvärtom !

Jag tror på att våga vara obekväm, våga fråga på och kommunicera mer och om och om igen. Trots tonåringars motstånd! Också för att visa tonåringarna att vara ja sägare och sudda bort sig själv ger ingen varaktig lycka för någon!

Testar nytt kaffe från Nybryggt. En fantastisk kaffesight som ger en god och bra morgonstund. Det där att prova olika sorters kaffe och känna olika kaffe arom är kul och ger verkligen givande stunder. Testar nu koffein fritt kaffe från LAVAZZA. Måste säga att det är förvånande gott! Jag har aldrig druckit koffeinfritt kaffe tidigare. Men detta är gott.
Koffeinfritt kaffe är perfekt för er som inte kan dricka kaffe på kvällen pga koffeinet!

Jag älskar mina kaffestunder!

Alltså den där lugna stunden själv utan någon annan vaken och uppe. Det är en gudagåva till stund! Och kaffe det är gott- med mjölk i så klart!

Ha nu en fin lördag!

Take Care!
Kram A.