(Inlägget innehåller reklam


Det där med att magkänslan är vägvisare är väl ändå väldans finurligt. Sen handlar det bara om oss själva - att förlita oss på den & att den leder oss rätt. Fast det där är ju inte så bara..

Ni vet när omgivningen kanske säger annat eller tvärtemot det som vi själva tyckte vara rätt och viktigt att sträva efter och som då får oss att tvivla.

Just det där med tvivlet är OTROLIGT vilseledan

de. Alltså man vet så väl, känner så väl Och sen ändå får andra människor oss att tvivla.

Ett verktyg är att ta sig tid för är en stunds reflektion varje dag. 15 minuter för vår egna skull. Sen har vi 23 timmar och 45 minuter över till allt annat. De 15 minuterna ger en styrka till att leda oss rätt. Stunden av reflektion ökar utvecklingen och tron på oss själva och gör vårt självledarskap tryggare, starkare och kraftfullare. Men också kan vi öva upp förmågan att låta bli att få andra människor att tvivla på sig själva. Utvecklingen i detta är nog så viktig.  Ni vet inget självledarskap är bra som saknar ödmjukhet för andra. Att förstå att det som är viktigt på riktigt för mig. Är viktigt på riktigt för mig.
Vad som är viktigt på riktigt för någon annan kan vara HEEEELT annat, men är lika ok ändå!

Om vi stärker varandra i vad som är viktigt för varje individ istället för att få andra att ställa sig i ledet efter oss själva alternativt få andra att känna att deras viktiga är fel, då kommer vi människor i ett heeeelt annat läge!

Take Care!
Kram A.