(Innehåller reklam för:
LloydsApotek, Middags Frid, Åhlens)

 

Vet ni, allt vi tror vi tycker om, kanske inte är vad vi tycker om.
Det kan bara så att vi lärt oss tycka om det. Vilket inte är detsamma som att vi egentligen tycker om det.
Förstår ni hur jag menar?

Sen tidig barndom har det alltid varit en självklarhet med kokt potatis till köttbullar. God middagsmat som efterlever generationer. Ingen förändring, utan rätten är som den är och jag tror i alla år att den är det godaste jag vet.

För jag har lärt mig att tycka om rätten som den är.

Men vet ni, det jag lärt ska vara det rätta är inte alltid det rätta för mig. Jag är liksom mer nyfiken än så för att bara stanna där och acceptera. Har alltid velat ta reda på mer, fast att jag inte förstått det.
Hur som. till köttbullarna här hemma serveras numera ugnsbakade potatisklyftor med olivolja, flingsalt och timjan!
Absolut godare än med kokt potatis till!

Det jag tidigare lärt är det godaste är gott,
men inte godast för mig.


Och köttbullarna är numera ofta veganska. Precis som såsen som numera innehållet växtbaserade ingredienser istället för vanlig grädde.

Den rätten jag trodde var godast så som den var och som jag lärt den som godast, har nu utvecklats till ännu godare och till den bästa och godaste för just mig. Och min mage.

Hej vad jag förstår mer och mer att laktos och mjölkprodukter är katastrofalt för min mage och har så varit sen långt, långt tillbaks.

Ansvar har vi alla att ta reda på vad som är rätt, godast och bäst för oss själva och inte bara tro att det är det som vi tror är det för oss,
Ett ansvar som kan ge ett mervärde!
Take Care!
Kram A.