Mina 3 njutningar för dagen

okt 07
Skrivet av: Annelie Eng 2020-10-7 22:43
Hoppsan hoppsan. Timmen är inte lika sen som de senaste kvällarna. Skull kunna vara för ruggigheten som trängt igenom väggarna. Packade ner mig i soffan med tea och levande ljus under den tidiga sele. Av kvällen. Och här ligger jag kvar under filten Ögonen är fortfarande öppna men känns trötta. Strax blir det sovsal Det behövs emellanåt med tidiga kvällar. En tonårings middagsdag och ny varaiant av lax serverades. Supergod! Påminner om att få till sina 3 njutningar varje dag för välbefinnandets skull mina tre blev ljusen , egen stund med ena dottern vid middagsbordet och inpackning och ansiktsmask. Har fyllt på mig bra idag. Hoppas ni gör detsamma! Take Care! Kram

Testar nya kaffesorter lyxigt mitt i en hektiskt jobbvardag

okt 07
Skrivet av: Annelie Eng 2020-10-7 11:58

(reklam för Kaffekassan)

God förmiddag på er.
Tänker att jag delar med mig vad jag näst intill går runt på i nuet.
Mycket jobb ihop med att vara tonårsmamma kräver emellan sin påfyllning.
Och ni- kaffe morgon, middag, kväll kan aldrig bli för mycket..!

 
Skämt och sido. Skönt att tillvara tillbaks med en intensiv jobbvardag efter Coronatidens mer lugna dagar. Kaffe är en bra indigrens i jobbvardagen, tycker jag. Och gott ska de vara!
Jag har nu haft äran att testa 3 för mig nya kaffesorter från Kaffekassan.
Så bra sammanträffande med kaffe på lager hemma under hektiska dagar.
Brukar ni ha kaffe på lager ?
Tipsar om det annars!

Eller händer det att ni står där utan kaffe i burken emellanåt..?


Hur som har jag fått testa Luxury Sensation, Royal Mirage och Atomica Organic.
3 mycket bra kaffesorter med god och framträdande arom i alla 3!


Ska jag välja ut en av de 3 sorterna som extra god blir det Luxury sensation.
Ett lyxigt kaffe gjort på flera kaffesorter. Svenskrostat och mörkrostade Aribicabönor.
De exklusiva kaffebönorna är från Colombia Kenya och Brasilien och blandningen får detta kaffe att definitivt sticka ut som ett kaffe utöver det vanliga med en super god smakupplevelse!

Mer om dessa 3 kaffesorter och kaffekassans spännande upplägg kan ni läsa HÄR.
Och jag i nuet doftar kaffet medans jag sitter med ögonen fastklistrade mot skärmen.
Gott kaffe i stora doser behövs kan jag definitivt stå bakom!
Take Care!
Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  oktober 2020  >>
tiontofr
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

View posts in large calendar