(I samarbete med Anamma)

Alltså det där med att ha ungar som utvecklat sig inom det växtbaserade köket och den mathållningen, det smittar!
Vilken är en fördel!

Har nog aldrig egentligen tänkt tanken på att jag skulle tycka mer och mer om middagstallrikar baserade på innehåll enbart från växtriket.
Glad iallafall att min döttrar fått in mig på tänket att utveckla mig inom detta område.
För vet ni växtbaserade middagar är väl så goda som de traditionella som jag är uppvuxen på. Det vet jag nu och är glad för det.

Man kan lära och utveckla sig själv så länge man lever.
Eller hur? 

Och nu mina vänner kan jag även göra biff med mos på ett växtbaserat vis.
Så gott!!
Anammas formbara färs gord på ärta lever definitivt upp till belåtenhet.
Ytterligare en växtbaserad middag finns nu alltså på min reportear.

Kan undra om det kan locka hem mina utflugna inspirationkällor?

Take care!

Kram A.