Det jag känner för det gör jag. Det jag känner för det gör jag idag. Betydelsefulla textrader

okt 27
Skrivet av: Annelie Eng 2020-10-27 23:56

(innehåkker reklam för Markslöjd och Cervera)

Har ni tänkt på att livet består av ett enda långt lärande?
En del sådant lärande som jag inte medvetet valt och sedan en del som jag medvetet valt att jag vill och önskar lära.

Ibland krockar dessa två grupper...
Ni vet tiden är 24 timmar per dygn och vissa saker kan ta sin tid. Nytt av annat kan konkurrera hårt om tiden då... 

 
Blandar YH-utbildning om rörlig media med jobb i nuet, vilket gör tiden knapp. Men livet pågår vid sidan om och annat nytt lärande behövs göras i ny miljö också. 

Men visst är det ändå så att man kan om man vill!?
För att lära så länge man lever är ju en gåva.
Eller hur? 

Allt handlar ju som alltid om hur vi förhåller oss till det. Och, allt är också övergående..

Utbildningen jag går handlar om rörlig media och idag har jag därav skapat mig en youtubekanal.
Det ska bli mycket spännande och se hur den ska utvecklas!
Vill du hänga med på resan så följer du min youtubekanal HÄR

Nytt och spännande!
Jag känner mig modig! 
Tycker du att jag är modig som gör det jag vill?
Och nej, inte är det så att det jag lär och tar mig för ger varma applåder.  
2020 finns fortfarande en föreställning om vad som är rätt och riktigt och vad som gör åldern till. 
Inskränkt? 
Absolut!

”Det jag känner för , det gör jag. Det jag känner för det gör jag idag.” 
En textrad och låt jag haft i mitt huvud sen min ungdom. 
Betydelsefull sångare, låtskrivare och låt.  

Låna textraden och fundera på om du gör det du känner för idag! 
Om inte- när ska du då göra det du känner för om du inte gör det idag? 
Take Care! 
Kram A.


Ett lugn av gudakraft

okt 27
Skrivet av: Annelie Eng 2020-10-27 07:48
Det finns ett lugn i skog och mark som ger. Ger gott för många sinnen. Så här års är färgskalan på träden så otroligt vackra. Skiftningar i färg på träd och mark är som ett konstverk för ögat. Som att det talar till oss att se men inte tala . Att gå i sin egna tankar utan att tala med andra eller att lyssna på musik eller podd. Att bara låta naturen tala till mig och ge mig lugn. En gudakraft! Inandningen tar djupa tag och andas in den nyregnade grönskan. Finns det någon mer kraftfull doft än just nyregnad skog och mark? Det behovs inga långa stunder, men stunderna behövs. Lugnet skapar nya tankar. Och just tillgången till nya tankar ger möjlighet till att göra nytt, Ni vet att inte göra som jag alltid har gjort kräver tillgång till nya tankar. Hur öppen är du för nya tankar? Hur skaffar du dig nya tankar? Öppna sinnen ihop med höst i naturen en gudakraft. Take Care! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  oktober 2020  >>
tiontofr
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

View posts in large calendar