Är inte hela livet fyllt av deadlines - eller? Jag tror faktiskt det. Därmed kanske vi inte tänker på dem som deadlines . Har uttalade deadlines i både jobb och studier denna veckan. Och vet ni vad jag klämmer in då? Jo sent igår kväll började jag rengöra kökskaklet!!! En procedur som tar sin lilla tid med olika medel avtorkning med och utan vatten. Och yes, jag är inte klar vad gäller kakelrengöringen. Men jäklar i havet vilken skillnad det blir. Alltså ni, så fint det är med vitt rengjort skinande kakel! I love it! I nuet fokus på jobb och studiedeadlines. Ändå bra att utnyttja tiden in i det sista. Eller hur? Och som ni ser kokar jag numera vatten till Tea och morgonens citronvatten på spisen. Vattenkokaren hade gjort sitt. Så nu letar jag ny.. tips på snygg och kvalitetssäkrad vattenkokare? Mormor ska idag få sig ett besök . Ljus och lykta ska tändas . Och lovar att ni ska få se mitt nystädade kök när det är klart. Men först jobb och studiedeadlines! Take Care! Kram A.