Det blåser på månen

nov 04
Skrivet av: Annelie Eng 2020-11-4 23:29
Det blev ett spännande presidentval i USA som pågått hela dygnet men fortfarande inte är klart. Ett riktigt långkörarval kan man säga. Jag har följt sändningarna lite till och från under arbetsdagen. Släpper det nu. Det är som det är och tja, världen är på sitt sätt upp och ner med åldriga herrar som inte varvar ner och ett virus dom skenar. My good, så mycket som skett senaste tiden som jag inte ens tänkt kunnat hända. På sitt sätt märkligt och på sitt sätt en påminnelse om att lägga fokus på det jag kan påverka. Resten Ska jag enbart förhålla mig till på bästa sätt Kikar ut genom sovrumsfönstret. Månen i fullt sken nästan talar till mig. Vackert mäktigt och rofyllt på samma gång. Kom att tänka på en boktitel, bland de bästa högläsningsböckerna jag visste som mindre: ”Det blåser på månen” Läs den för era barn eller barnbarn. Passar killar som tjejer. En gång i tiden var vi en hel klass som satt helt tyst och lyssnade med spänning till frökens högläsning ur denna bok. Ikväll ser det ut att blåsa på månen. Jag blickar länge och väl upp mot den svarta himlen med månen i centrum. Månen är vacker ikväll. Och jag är säker . Det blåser på månen och inte bara ikväll. Imorgon blir det förhoppningsvärt uppsättning av nytt i tavelväg på väggarna. Skitsnygga grejer, så häng med! Take Care ! Kram A.

Stora val i världen upp & ner , personliga inbjudningar & reducerade priser

nov 04
Skrivet av: Annelie Eng 2020-11-4 00:50

Sen är kvällen och dagen tar varit lång, Blir lätt så när jobbandet börjar i ottan.
Kanske en del av er känner igen er?
Sen finns ju så klart alltid ett val att göra för att komma i säng tidigare..

Och visst är val spännande.. ibland gör vi dem väl och medvetna medans ibland.. tja..
Sån tur är, är det också ett val att göra om och göra rätt.
Påminnelse för den som missat det.


Och ikväll eller mer nu inatt äger så det största valet av dem alla rum. Inatt är det dags för valet i landet USA.
Kvarstår samma president eller inte i morgon när vi vaknar?
Tja det återstår att se...
Jag hoppas iallafall på att likaväl USA som världen över blir mer upp än upp och ner framöver!

By the way, om du liksom mig vill kunna handla märkesplagg och produkter till väl reducerade priser. Klicka då på Best secret länken och bli medlem genom att registrera dig HÄR -gratis men funkar bara att bli medlem genom inbjudningar.

Och begränsat antal inbjudningar, så först till kvarn!

Best secret, ett exklusivt modeparadis- inbjudan till dig så att du också kan bli medlem,
du behöver bara klicka, registrera dig och shoppa dina favoriter- HÄR 

Take Care!
Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2020  >>
tiontofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

View posts in large calendar