Centrums gator ligger tomma. Det är tidig lördag morgon. Stegande gör gott. Egentligen hoppas och vill jag att city delen är fortsatt lika tom hela helgen. Inte utomhus då men inside. Ni trängsel i affärerna gynnar ett liv efter Corona. Ni vet väl att många blir väl långvarigt sjuka..? Underskattat är iallafall ALLA UTOMHUSARENOR. Gator skog fält gräsmattor stigar etc Bara i min kommun finns sååååå mycket utomhus att ta tillvara. En daglig promenad utomhus är så mycket mer värd än att stega sig in i ett köpcentra! Frisk luft och minska smittspridning utomhus. Väl värt. En daglig promenad är underskattat, definitivt! Stegandet är också en god laddning till det föränderliga livet . För allas våra liv föräldrar dras och ibland mer än annars . Då behöver vi finnas till hands för varandra. By the way såg jag igenkännande promenerande steg utanför mitt fönster igår. Fler som håller i! Borde ta följe någon dag för givande samtal. Take Care! Kram A.