s

Med Lindex slår jag ett slag för att näthandeln. Ta för dig vetta!

nov 11
Skrivet av: Annelie Eng 2020-11-11 08:17

 

(Innehåller reklam för Lindex SE)

Måste återigen tryck på knappen för att påminna om fördel och trivsel med näthandel. Så rätt i tiden och med mesta möjliga utbud, är definitivt våra webbshoppar idag.
För vet ni, ibland känns det om utbudet är mer och större på nätet, än i samma fysiska butik.
Kanske enbart min känsla.. men vem vet, kanske kanske är det påväg att vända och för att stanna så att den fysiska butiken är komplement till webbshoppen på nätet och inte tvärtom..
Vad tror ni det skulle innebära om det stämmer?

Att i lugn och ro beställa hem varor och produkter ger iallafall mig så mycket mer än att irra runt i fysiska butiker.
Jag blir i närheten av så trött som jag blir av alla intryck vid ett fysiskt besök i en butik, och felköpeln blir minimala jäförelsevis.
Lägger man till alla andra kundersom är i en butik vid ett fysiskt besök, och jag blir enkelt helt slutkörd. Högt känslig för intryck?
Yes!

Behövde för ett tag sen märkpennor för märkning av kläder. Att rekomendera! För att inte bli av med tex vantar och mössor som läggs på en annan hantthylla en den hemmvid.
När jag hittade svarta märkpennor hos Lindex passade jag på att fylla på med några fynd från reafliken också.
Bildbevisen talar för sig själva!

Trosor i upppiggande mönster och färger istället för att bara tycke tag i första bästa svarta eller vita par som det blir i när jag handlar trosor i fysisk butik.
Med detta reaköpet sätter jag färg på min troslåda!  


På det lite krimskrams att sätta i öronen.
Guldfärgat sådant glittrar alltid fint!


Rätt igenom helnöjd med mitt fina lilla paket från Lindex!!
  Kolla in sortimentet HÄR
Nästa gång du sitter vid telefonen eller tv: n klicka in dig på Lindex sida.
Kolla in det fina kollektionerna som finns atterbjuda! Påminner om att det finns annat än vad jag visste på flikarna också som tex mina nu så väl investerade märkpennor!
Verkligen ett bästa val!
   Fram för mer näthandel helt enkelt!
Så rätt i tiden att nyttja, eller hur?


Ta för dig vettja!
Du är bara ett klick ifrån!
Take care!
Kram A. 


Vi lever alla i samma värld...

nov 11
Skrivet av: Annelie Eng 2020-11-11 07:36
Ja, faktiskt. Världen är singular ( ental) och vi lever alla i den, men vi ser så olika på den... Märkligt och sorgligt. Om alla vårdade världen och mänskligheten ömt, hur skulle världen se ut då? Snart 1 år med Corona och oliktänkandet ses världen över. Så många som sköter sig följer regler men som ändå drabbas. Senaste vi nonchalansen egotänket som gör att viruset fortsätter spridas så att människor insjuknar och avlider. Igår avled en av våra mest folkliga skådespelare genom tiderna i sviterna av covid-19, Sven Wollter. Ytterligare en för mycket dom inte hade behövt få viruset och avlida. Vi en eminent ålder av 86 år fick han somna in. Men vet ni åldern har ingen betydelse i detta. Det som har betydelse är att värna om jorden världen mänskligheten varandra och låta bli egotänkets kortsigtlighet. Ta ett extra steg tillbaka så att smittan minskas! Värna om varandra men fly inte från varandra . Det är ur hjälpsamheten och hjärtligheten som storheten föds Det är inte ur egotänk överkörande och otrohet som vi värnar om samma värld. Det är inte genom att följa det tänker som godheten består Vem gav du senast en hjälpande hand? Den som behöver det eller den som är coolast? Ta ingen för givet. Covid19 har fått ytterligare ett ansikte .. Take Care! Kram A.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2020  >>
tiontofr
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

View posts in large calendar