Tidig lördag morgon. Mycket är som förr och mycket är det inte. Tiden är föränderlig . Alltid. Från den ena sekunden till sen andra blir nuet historia och kommer inte tillbaks. Den nya sekunden har därav andra förutsättningar än den historiska sekunden innan. Så fungerar det innan Corona under Corona och också efter Corona ( om och när den tiden kommer) Hör och nu är dör vi är och , tja Corona tiden är den vi är i. Föränderlig som bara den . Men vet ni , gör överlevnad skull så är tänker detsamma. Acceptera konstatera hur det är och vad som kan och fås göra. Det som var innan Corona är historia. Hör och nu har helt andra förutsättningar och spelregler. Det är med visst vemod jag tittar på gamla bilder som hör historien till. Varken sommar eller jul på Liseberg i år. Accepterar och känner den goda känslan att besöka nöjesparken i framtiden när den öppnar igen. Tills dess följer jag det sim följas ska. När statsministern pratar skarpt till oss har jag respekt . Jag lyssnar accepterar konstaterar och följer det som berör mig. Det finns människor som idag letar kryphål och fortsätter påannonsering till att dra människor till event och köpcentra. Det är i mitt tycke en skam mot invånarna! Skarpheten i ord och röst hos statsministern var att ALLA SKA HJÄLPAS ÅT. Ledarpositioner som sitter på post att påverka människor att ta ” rätta steg” kryphålsletar för egen vinning skull. Tja, är det för att de är vinstdrivande och det är det ända det ända. Din och min säkerhet blir därav aldrig det viktiga? Jag öppnar min plånbok för de affärer handlare företag som erbjuder webshop drive-in- handel online handel hemleverans hämtning vid entrédörr med swishbetalning. De följer och tar ansvar för att få fler att följa. Sätt krav på vilka du handlar av! Det är ju inte så svårt. Konstatera vilka följer och vill få andra att följa - - nu stödjer vi dem! Take Care Kram A.