(innehåller reklam för LiodsApotek)

Skulle kunna kalla mig för fastklistrad vid skärmen dessa dagar. Jobb och distansutbildningar varvas. Dagarna är så mycket längre än vad ljuset visar sig denna mörka vintertid. Corona har gett fullt av möjligheter att lära nytt på distans hemifrån vid skärmen. Jag är så tacksam för detta.  
Har du testat distansutbildningar?

Coronaviruset skenar nu runt som löven i höststormar. Viruset har definitivt gjort sitt intrång i småstadlivet..  Det påverkar mig och livet. Karantän och rädsla är numera ord att förhålla sig till. Varje dag. Samtidigt som jag stoppar in hopp. Det ger mig hopp när jag hör statsministerna prata och vaccination på tv. För ett år sedan visste vi inte om viruset eller vad det skulle förändra. Nu står man i startgroparna för vaccination! Fantastiskt!
Att hålla karantän för att smittan gjort intrång i huset och rädslan när nära och köra drabbas. En verklighet i småstadslivet för många med mig.


 

Hur det hela ska gå?
Det vet vi först efteråt. 
Om det nu kommer finns ett efteråt? 
Corona kanske efterlever.. 
Hursom är jag fantastiskt tacksam över näthandelns möjligheter! 
Varför gå ut i affärer när vi inte ska när webbshopparna ger samma möjligheter och en säkrare handling, ur smittspridningssynpunkt ?

 
"Vardagliga alltid finnas hemma saker", ett paket med snabb leverans. Så bra så bra! Skulle jag gå in i butik hade jag inte kommit hem med hälften.  Kolla av sortimentet och beställ dina vardagsbästa HÄR!  
Jag är verkligen, verkligen så tacksam över näthamdelns möjligheter och hemlevererade varor! 
Tack!!
Take Care ! 
Kram A.